Jandarma’dan ruhsatsız silah operasyonu

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde düzenlenen operasyonda 11 adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait 25 adet kartuş ele geçirildi.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde düzenlenen operasyonda 11 adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait 25 adet kartuş ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Karaadilli Jandarma ekipleri, Karaadilli Beldesinde iki şahsın ilçeye kaçak yollardan silah sokacağı bilgisine ulaştı. Ekipler, Konya'da üretilen ve Şuhut'a getirileceği belirlenen 42 FPG 82 plakalı aracı durdurarak içerisinde bulunan M.G. ve M.G. isimi şahısları yakaladı. Araçta yapılan aramalarda 11 adet ruhsatsız av tüfeği ve bunlara ait 25 adet kartuş ele geçirildi. Araç sürücüsü M.G.'nin daha önceden suç kaydının olduğu belirlendi.

İki şahıs adli makamlara sevk edildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Denizde can pazarı: Suya düşen kadın son anda kurtarıldı
ÖZGÜR ÖZEL MİTİNGİNE POLİS MÜDAHALESİ
6 araca çarptı takla atarak durabildi
Aracın önünü kesip saldırdı, görüntüleri silmesi için tehdit etti
Bozüyük’te Üzücü Olay: 33 Yaşındaki Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu