Jandarmadan kaçarken ayağı kırıldı

Manavgat ilçesinde 13 suçtan aranan ve jandarmadan kaçmak isterken balkondan atladığı sırada ayağı kırılan zanlı, tedavisinin ardından tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan bir zanlının, jandarmadan kaçmak isterken ayağı kırıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Sarılar Mahallesi'nde ikamet eden A.E. hakkında yakalama kararı olduğunu tespit eden Manavgat Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlının evine operasyon düzenledi.

Jandarma ekiplerini gören zanlı, kaçmak için balkondan atladı. Bu sırada ayağı kırılan zanlı, hastanedeki tedavisinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

A.E'nin cebir, tehdit, nitelikli cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve yaralama gibi 13 suçtan arama kaydı ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”
PLAZA CAMLARINDAN GÖRÜNEN KIYAMET
SALDIRILARI DURDURUN