Jandarmadan kaçak ve sahte alkol operasyonu

Antalya'da jandarma tarafından yapılan operasyonda 325 litre etil alkolle birlikte kaçak/sahte içki ele geçirildi.

Antalya'da jandarma tarafından yapılan operasyonda 325 litre etil alkolle birlikte kaçak/sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yılbaşı öncesi kaçak/sahte içkiye yönelik operasyonlarda Konyaaltı/Karatepe mahallesinde ikamet eden A.C. isimli şahsın ikametinde ürettiği kaçak/sahte alkolü piyasaya süreceği bilgisi alındı. A.C.'nin evinde yapılan aramada 325 litre etil alkol, 24 litre sahte içki, 15içki aroması ile 2 litre anason ele geçirildi. Olayla ilgili A.C. isimli şüpheli gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kolonyayı ateşe verdi 9 yaşındaki çocuk ağır yaralandı
İstanbul'da Sır Kayboluş: 2.3 Milyon Liralık Altınla Yitip Gitti
"KENDİME KIZIYORUM"
Kaleden Kopan Kaya Genç Psikoloğu Yaraladı
AFAD’ın beyaz eşya yüklü tırı devrildi: 2 yaralı