Jandarmadan kaçak elektronik sigara operasyonu

Artvin'in Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon 749 bin değerinde 2 bin 325 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi.

Artvin'in Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon 749 bin değerinde 2 bin 325 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Artvin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalımalar neticesinde, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde bazı depolarda 2 bin 325 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi.

Kaçakçılık olayıyla ilgili olarak A.M (40) ile İ.K (60) yakalanarak haklarında adli işlem başlatılırken, A.K'nin (41) yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

18 İlde Dev Narkotik Operasyonu: 80 Gözaltı
PSİKOLOG GÜLAÇTI CİNAYETİ DAVASINDA TANIKLAR DİNLENDİ
Ehliyeti almadan alkollü direksiyona geçti
Yurt Dışı Yasağı Sonrası İzmir Rotası: Haluk Levent’in Kaçış İddiası
Yakınları ulaşamadı, Alman uyruklu yaşlı kadın evinde ölü bulundu