Jandarma uygulamasında 334 tarihi sikke bulundu

Karaman’da jandarmanın 28 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında yaptığı uygulamalarda 334 adet tarihi sikke ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Sorgulanan 14 bin 33 kişiden aranan 30 kişi yakalanırken, 4’ü tutuklandı.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatlarıyla sorumluluk bölgelerinde denetimlerini sürdürdü. 28 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında JASAT ve asayiş ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamalarda 14 bin 33 kişi sorgulandı. Yapılan kontrollerde 30 kişinin çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi. Yakalanan şüphelilerden 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Denetimlerde ayrıca muhtelif miktarlarda metamfetamin, uyuşturucu kullanma aparatı, 138 adet hap, 334 adet sikke, 2 adet obje, 7 adet dedektör ve 1 adet bıçak ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, kent genelinde huzur ve güven ortamının sağlanması için denetimlerin kararlı ve kesintisiz şekilde sürdürüleceğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
BAHİS OPERASYONUNDA KRİTİK AŞAMA
BASKIN YAPILAN EVDEN ATEŞ AÇILDI
Zincir markette vitrini açan hırsız cep telefonu çaldı
Bursa FSM Bulvarı’nda kaza: Yaralı kurye polis babasını şoke etti