Jandarma Arama Kurtarma Timleri’nden teleferikte kurtarma tatbikatı

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma Timleri, Ankara Keçiören'de teleferikte kurtarma tatbikatı düzenledi.

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma Timleri, Ankara Keçiören'de teleferikte kurtarma tatbikatı düzenledi.

Jandarma Arama Kurtarma Timleri'nin kayak merkezi bulunan 16 ilde meydana gelebilecek kaza, telesiyej ve teleferiklerde mahsur kalma olaylarına müdahale için gerçekleştireceği 10 günlük tatbikatın ilk günü tamamlandı. Jandarma ekipleri, Ankara Keçiören'de teleferikte kurtarma tatbikatı yaptı.

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı tarafından gelen eğitim yapma talebini memnuniyetle kabul ettiklerini ve arama kurtarma timlerini Keçiören'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Askerimize, polisimize ve tüm güvenlik güçlerimize kapımız sonuna kadar

açıktır. Onların çalışma ve eğitim faaliyetine destek vermek bizim temel görevimizdir. Jandarma Arama Kurtarma Timlerimizi ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. İnşallah herhangi bir kaza ve afet yaşanmaz. Ancak onların varlığı bizlere güven veriyor. Her bir askerimizden, jandarmamızdan, arama kurtarma ekibimizden Allah razı olsun. Rabbim hepsine kolaylık versin" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Metrelerce Yükseklikte Zorlu Hasat: Kilosu 3 Bin Lira
HALUK LEVENT KARARINI VERDİ
Bakanlık 1800 kişi arasından seçecek, kabul edilen her 3 kişiden biri alınacak
Reddi Miras Nedir? Hangi İşlemler Mirası Kabul Anlamına Gelir?
Kızılay Maden Suyu'ndan 100. Yıla Özel Nostaljik Hamle