İzmit’te zafer coşkusu Teoman’la taçlanacak

30 Ağustosta vatandaşlara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak İzmit Belediyesi, etkinliklerini ünlü sanatçı Teoman konseriyle taçlandıracak.

30 Ağustosta vatandaşlara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak İzmit Belediyesi, etkinliklerini ünlü sanatçı Teoman konseriyle taçlandıracak.

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için bir dizi program düzenledi. Tüm gün sürecek kutlama etkinlikleri boyunca, İzmitliler 30 Ağustos Zaferi'ni doyasıya kutlayacak. Zafer kutlamaları 30 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00'de Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek Teoman konseriyle doruğa ulaşacak. Tüm İzmit halkını kutlama programlarına davet İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Haydi İzmit. Atatürk'ün ışığında bu zaferi yine büyük coşkuyla birlikte kutlayalım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ağlara Balık Değil Küp Takıldı
Ramazan ayının müjdecisi mahyalar yanmaya başladı
Retro Tiyatro’dan “Huzur Apartmanı”na Büyük Alkış
Sanat Akademisi’nden Konya’ya Kültür Sanat Atağı
Ramazan’da Tarihi Medrese Kahvehanesi’nde Geleneksel Tiyatro Rüzgârı