İzmit’te binlerce iş yeri denetlendi

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından geçen bir yıl içinde 11 bin 227 iş yerinin denetlendiği açıklandı.

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından geçen bir yıl içinde 11 bin 227 iş yerinin denetlendiği açıklandı.

İzmit Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde, ruhsat, temizlik, hijyen konularında kontrol yapıldığı kaydedildi. Yapılan denetimlerde aralarında kahvehane, market, büfe, lokanta, pansiyon, gibi iş yerlerinin bulunduğu 23 yer mühürlenerek ticaretten men edildi. Yetkililer, 2018 yılı içinde 865 yeni ruhsat verildiğini 128 iş yerinin ruhsatının da iptal edildiğini söyledi. Verilen yeni ruhsatlar sonucunda belediyenin kasasına 1 milyon 410 bin lira para girdiği da ifade edildi.

Ekonomi Haberleri

TÜKETİCİYİ YANILTICI REKLAMLARIN CEZASI 249 MİLYONU AŞTI
Bakan Bolat: Hedefimiz Türkiye ile Kamboçya arasındaki ticari iş birliğini geliştirmek
Konut fiyatları yıllık yüzde 22,3, yeni kiracı 26,6 arttı
İLK EL KONUT SATIŞLARI 51 BİN 519 GERÇEKLEŞTİ
Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev dağılımı