İzmit Belediyesi hacı adaylarını hediyelerle uğurladı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, hac ibadetini yerine getirecek olan vatandaşları hediyelerle uğurladı.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, hac ibadetini yerine getirecek olan vatandaşları hediyelerle uğurladı.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, İzmit Müftülüğü tarafından Fevziye Cami'de düzenlenen hac eğitiminin ardından hacı adaylarıyla buluştu. Ekipler, hacı adaylarına içerisinde namaz örtüsü, tesbih, cüz, sabun, diş macunu, deodorant, kolonya, hijyenik ped ve el kremi, erkek yolculara tıraş köpüğü, el sabunu, tarak, lif ve ıslak mendil gibi ürünlerin bulunduğu çantayı hediye etti.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ve ekipler, yolculara hediyelerini takdim ederken, hac ibadetlerinin kabul ve makbul olması temennisinde bulundu. Vatandaşlar güzel dilekleri ve hediyeleri nedeniyle İzmit Belediyesine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

FAYIN YÖNÜ DEĞİŞTİ
DMM SON NOKTAYI KOYDU
İstanbul Valisi Davut Gül, yaralı polis memurlarını ziyaret etti
Ürünlü Deresi taştı, araçlar mahsur kaldı
TEPKİLER ÇOĞALDI ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ