İzmir’e kar yağdı

İzmir'e kar yağdı. Ödemiş ilçesinin yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışı etkili olurken, zirvelerdeki kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

İzmir'in Ödemiş ilçesinin yüksek kesimlerinde mevsimin ilk karı yağdı. Bozdağ zirvesinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaşırken Karayolları ve belediye ekiplerinin olumsuzluklara karşı teyakkuz durumuna geçtiği öğrenildi.

Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ Mahallesi'nde mevsimin ilk kar yağışı etkili oldu. Yüksek kesimlerde etkisini gösteren yağışın ardından zirve beyaz örtüyle kaplandı.

Bozdağ'da etkili olan kar yağışı sonrası zirvede kar kalınlığı 10 santimetreye kadar ulaştı. Yağışın ardından Karayolları ve belediye ekipleri, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı teyakkuz durumuna geçti.

Ekiplerin bölgede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazır beklediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sağanak yağmur etkisini sürdürüyor
Uludağ’a yılın ilk karı yağdı
Nijerya cüce keçiler Türkiye'de çoğalıyor
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü Bosna Hersek’te Kapetanović'e verildi
Sadabat Camii ve Sedef Atölyesi sular altında