İzmir’den Hatay’a adli destek

İzmir Adliyesinden 20 savcı, 4 başsavcı vekili ile birlikte toplam 44 personel, adli destekte bulunmak üzere Hatay'a hareket etti.

İzmir Adliyesinden 20 savcı, 4 başsavcı vekili ile birlikte toplam 44 personel, adli destekte bulunmak üzere Hatay'a hareket etti.

Kahramanmaraş merkezli depremden 10 il büyük oranda sarsılırken, İzmir Adliyesinden 20 savcı, 4 başsavcı vekili ile birlikte toplam 44 adli personel, adli destekte bulunmak üzere Hatay'a hareket etti. İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Öztürk de ailelerle birlikte kafileyi uğurladı. Öztürk, "Çok kutsal bir vazifeye gidiyorlar. Bu yüzden en güzel övgüleri hak ediyorlar. Orada görevlerini layıkıyla yapacaklarına ve İzmir Adliyesini gururla temsil edeceklerine eminim. Allah yardımcıları olsun, yolları açık olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TESK SEÇİMİNDE FLAŞ GELİŞME
Turistik Karaelmas Ekspresi yeniden raylarla buluşuyor
İnşaat atıkları yeni yapıların hammaddesi olabilir
ASRİAD Konya Heyeti Bursa'daki Bayrak Değişimine Katıldı
3 İsmi İşaret Etti! Kurtlar Vadisi Neyi Biliyordu?