İzmir'deki silahlı çatışma

Çiğli'de bir kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı çatışmanın şüphelilerinden ikisi özel harekat ekiplerinin desteğiyle Bodrum ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda gözaltına alındı

MUĞLA (AA) - İzmir'in Çiğli ilçesinde bir kişinin ölümü, iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmaya ilişkin iki şüpheli, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandı.

Olayın ardından iki şüphelinin Bodrum'a kaçtığı bilgisine ulaşan İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumu Bodrum Emniyet Müdürlüğü yetkililerine bildirdi.

Zanlıların ilçeye bağlı kırsal Dereköy Mahallesi'ndeki bir evde saklandığını belirleyen polisler, Muğla Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleriyle ortak operasyon düzenledi. Söz konusu evden kaçmaya çalışan E.E. ve K.Ü. isimli şüpheliler, polisin havaya ateş açmasının ardından yakalandı.

Gözaltına alınan bu kişiler, Bodrum Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.

Çiğli ilçesi Eski Havaalanı Caddesi'nde dün otomobilleriyle seyrederken karşılaşan ve aralarında borç nedeniyle husumet olduğu öne sürülen kişiler birbirlerine ateş açmıştı. Otomobillerden birinin sürücüsü Ümmet Hüseyin Karaca (31) olay yerinde ölmüş, aynı araçtaki Mustafa ve Eren Gök ise ağır yaralanmıştı. Diğer otomobilde bulunan iki şüpheli olay yerinden kaçmış, iki kişi ise gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!