İzmir’deki orman yangınları havadan ve karadan kontrol altına alındı

İzmir'in Menderes ilçesi Deliömerli mevkii ve Urla ilçesi Balıklıova mevkiinde çıkan orman yangınları havadan ve karadan yoğun müdahale ile kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor

İzmir'in Menderes ve Urla ilçelerinde çıkan orman yangınları rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Yerleşim yerlerine uzak bölgelerdeki yangınlar ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İzmir'in Urla ilçesinde Balıklıova mevkiinde bulunan makilik alanda henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine harekete geçen İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alevlere 1 uçak, 4 helikopter, 19 arazöz ve 2 dozer ile yangına müdahale ederken, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Menderes ilçesi Deliömerli mevkisinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangının da kontrol altına alındığı, soğutma çalışmalarının sürdüğü ifade edilirken yangın bölgelerinin yerleşim yerlerinden uzak olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ankara Konya'daki cezaevi paylaşımlarına soruşturma açtı! Gözaltılar yakın
Ferhan Şensoy’un 'Pardon' Filmi Gerçek Oldu: İsim Benzerliği Yüzünden 10 Gün Hapse Atıldı!
Sokakta kavga çıktı, bahçedeki kadın yaralandı
Sahte Kimlik ve Ada Planı Jandarmaya Takıldı
Telefon Görüşmesi Dehşetle Sonuçlandı