İzmir'deki cinayet

Torbalı ilçesinde lüks cipin, içindeki kişiyle yakılmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı

İZMİR (AA) - İzmir'in Torbalı ilçesinde lüks cipin, içindeki kişiyle yakılmasına ilişkin soruşturma kapsamında 3 zanlı gözaltına alındı.

Ahmetli Mahallesi ile Zeytinköy arasındaki dağlık arazide dün yanmış halde bulunan 35 TTG 35 plakalı cipteki cesedin kimliğini tespit etme çalışmaları, İzmir Adli Tıp Kurumunda sürüyor.

Araştırma sonucu yanan cipin ilçede tuğla fabrikası bulunan iş adamı Murat Cahit Ö'ye ait olduğu, yakınlarıyla yapılan görüşmede kendisinden bir süredir haber alınamadığı belirlendi.

Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan iş adamının çocuklarının arkadaşı C.G'nin, Murat Cahit Ö'yü ailesinin öldürdüğünü ve cesedi yok etmek için kendisinden yardım talebinde bulunduklarını iddia etmesi üzerine iş adamının eşi Ö.Ö, oğulları B.Ö. ve H.Ö. gözaltına alındı.

Cesedin kimliğinin tespiti için Murat Cahit Ö'ün ağabeyi Ahmet Cavit Ö'den DNA örneği alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ahmetli Mahallesi ile Zeytinköy arasındaki dağlık arazide dün yanmış araç görenler, durumu itfaiye ve jandarmaya bildirmiş, incelemede 35 TTG 35 plakalı cipte tamamen yanmış ceset bulunmuştu. Ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

AA

Gündem Haberleri

ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI
Gelinlerin Yeni Sağ Kolu: Gelin Koçluğu Dönemi Başladı!