İzmir'deki cinayet

Urla'da bir kişinin darbedilip silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili 5 şüpheli tutuklandı

İZMİR (AA) - İzmir'in Urla ilçesinde bir kişinin başından vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 5'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, kendisinden haber alınamayan Deryan Kırmızıbel'in (26) darbedilmiş ve silahla vurulmuş olarak bulunmasıyla ilgili soruşturma yürüten Urla Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 kişi hakkında daha yakalama kararı verdi.

Urla Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda şüpheliler C.Ö, F.P ve G.G. gözaltına alındı. Olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 10'a yükseldi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.P, E.C, O.D, C.Ö. ve S.Ö. tutuklandı. Diğer zanlıların işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Evli ve 2 çocuk babası Kırmızıbel'in cesedi, telefon çağrılarına yanıt vermemesi sonrası yürütülen çalışma sonucu 20 Nisan'da darbedilmiş ve başından silahla vurulmuş olarak Kuşçular Mahallesi'ndeki boş bir arazide bulunmuştu.

Olayla ilgili soruşturma yürüten Urla Cumhuriyet Başsavcılığı, 8 kişi hakkında yakalama kararı vermiş, yapılan operasyonda E.C, E.A, B.T, O.D, G.P, S.Ö, T.B.K. gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE