İzmir'de uyuşturucu operasyonu

Ayvalık gümrük kapısından Yunanistan'a götürülmek istenen 49,5 kilogram eroin ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı

İZMİR (AA) - İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri ile Ayvalık Gümrük ve Muhafaza Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda 49,5 kilogram eroin ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine takibe aldıkları Yunanistan plakalı bir otomobilin Ayvalık gümrük kapısına yönelmesi üzerine Ayvalık Muhafaza Müdürlüğü ekipleriyle ortak operasyon yaptı.

Kokuya duyarlı dedektör köpek "Füge"nin de görev aldığı operasyon sonunda otomobil, detaylı incelenmesi amacıyla Aliağa Limanı'na götürüldü.

Burada x-Ray cihazından geçirilen otomobilin alt kısmına gizlenmiş 49,5 kilogram eroin ele geçirildi.

Ayvalık Cumhuriyet Savcılığına teslim edilen Yunanistan uyruklu zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken otomobiline el konuldu.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü