İzmir'de uyuşturucu operasyonları

İki operasyonda 22 kilo 800 gram esrar ve bin 592 uyuşturucu hap ele geçirildi- Gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

İZMİR (AA) - İzmir'deki uyuşturucu operasyonlarında 22 kilo 800 gram esrar ve bin 592 uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik Konak ve Bornova ilçelerinde 2 operasyon düzenledi.

Bornova'da M.B'nin kullandığı otomobil ile İ.A'nın kullandığı tırda arama yapan ekipler, 22 kilo 800 gram esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Konak ilçesindeki operasyonda ise şüpheli M.G. ve D.G'nin evlerinde arama yapıldı. Evlerde bin 592 uyuşturucu hap bulundu.

Yakalanan şüphelilerden M.G. serbest bırakılırken, D.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

AA

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ