İzmir'de sosyal medyadan Cumhurbaşkanına hakaret iddiası

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili TTB bildirisine destek olmak için hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren mesajları sosyal medya hesaplarından paylaştıkları iddiasıyla bir internet gazetesinin genel yayın yönetmeni ile Halkevleri Dern

İZMİR (AA) - İzmir'de sosyal medya paylaşımlarıyla Cumhurbaşkanına hakaret ettikleri öne sürülen 3 zanlı gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili Türk Tabipleri Birliği (TTB) bildirisine destek amacıyla sosyal medyada paylaşılan ve Cumhurbaşkanına hakaret içeren mesajlarla ilgili soruşturma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi çalışmaları sonucu paylaşımda bulundukları tespit edilen bir internet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ü.K. ile Halkevleri Derneği üyeleri U.G. ve N.K. gözaltına alındı.

Zanlılardan N.K, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Diğer zanlıların emniyetteki sorgusunun devam ettiği belirtildi.




AA

Gündem Haberleri

MSB Personel Alımı Başladı: Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş Başvurusu
Doruk Madencilik işçileri şirket önünde eylem başlattı
81 İLDE AİLE KAMPI BAŞLIYOR
Elektrik Faturasında Emsal Karar: Usulsüz Tarifeye Yargı Engeli
NÜFUS YAPISI YAKINDAN İZLENECEK