İzmir'de otomobil hırsızlığı operasyonu

Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı

İZMİR (AA) - İzmir'de çalıntı araçların motor ve şasi numaralarını ağır hasarlı araçlara monte ederek sattıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine başlattığı teknik ve fiziki takipte B.U'nun (45) tamir edilemeyecek derecede ağır hasarlı otomobilleri satın alarak, bunlara çalıntı araçların motor ve şasi numaralarını monte ettiği bilgisine ulaştı.

Araçların tamir edildikten sonra sahte belgelerle üçüncü kişilere satılmış gibi gösterildiğini belirleyen ekipler, operasyon düzenledi.

Operasyonda B.U, oğlu A.U ve eşi N.U. gözaltına alındı.

A.U ve N.U emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen B.U ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Soruşturma kapsamında söz konusu araçları çaldığı iddiasıyla bir kişi de aranıyor.


AA

Gündem Haberleri

Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı
Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda