İzmir'de orman yangını! Çeşme’de 2 site boşaltıldı

İzmir'in Çeşme ilçesinde makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yangına müdahale sürerken, tedbir amaçlı Sertur ve Özpamir siteleri boşaltıldı

İzmir'in Çeşme ilçesinde makilik alanda çıkan yangını kontrol altına alma çalışmaları sürerken, tedbir amaçlı 2 site de boşaltıldı.

ŞİDDETLİ RÜZGAR ALEVLERİ BÜYÜTTÜ

Çeşme Karaköy Mahallesi Karahisar mevkiinde makilik arazide çıkan yangını kontrol altına çalışmaları sürüyor. Havadan ve karadan alevlere müdahale sürerken, tedbir amaçlı olarak iki sitenin boşaltıldığı öğrenildi.

SERTUR VE ÖZPAMİR SİTELERİ BOŞALTILDI

Alevlerin yaklaşması sebebiyle boşaltılan Sertur ve Özpamir sitesinde vatandaşlar evlerini terk ederken, bölgedeki şiddetli rüzgar sebebiyle alevlerin parladığı kaydedildi.

Orman Bölge Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı da bölgedeki çalışmaları takip ediyor.

Yangına müdahale devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BU MESAJA TIKLAYANIN HESABI BOŞALIYOR
Serik’te ’tefecilik’ ve ’kara para aklama’ operasyonunda 7 tutuklama
ÖZGÜR ÖZEL'E 1 MİLYON 200 BİN LİRA VERDİM
FETÖ’nün “Dijital Kamuflaj” Oyunu Deşifre Oldu: 2048 Görünümlü Falcon!
Kars'ta Şafak Vakti Kaçakçılık Operasyonu: Koçbaşlarıyla Girildi, 7 Tutuklama!