İzmir'de kediye işkence yapıldığı iddiası

İzmir'de gözleri oyulmuş, kulakları kesilmiş fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan kedinin, enfeksiyon nedeniyle bu hale geldiği ortaya çıktı- HAYTAP İzmir İletişim Sorumlusu Esin Önder:- "Tanı kondu, vahşet değilmiş. Kedi kansermiş. Tedavisi için veteriner

İZMİR (AA) - İzmir'de bulunan ve sosyal medyada gözleri oyulmuş, kulakları kesilmiş şekilde fotoğrafları yer alan kedinin, enfeksiyon ve kanser nedeniyle bu hale geldiği ortaya çıktı.

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir İletişim Sorumlusu Esin Önder, yaptığı açıklamada, dün Göztepe Spor Kulübü yakınlarındaki parkta işkence edildiği iddia edilen kedinin, bir gönüllü tarafından veterinere götürüldüğünü kaydetti.

Yapılan tetkiklerde, kedide şiddetli enfeksiyona rastlandığını belirten Önder, "Tanı kondu, vahşet değilmiş. Biz gözü oyulmuş, kulakları kesilmiş olarak düşünmüştük, kedi kansermiş. Tedavisi için veterinerimiz elinden geleni yapıyor." ifadelerini kullandı.

Önder, kedinin tüm tedavi masraflarını karşılayacaklarını, iyileştikten sonra sahiplendireceklerini belirtti.

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI