İzmir’de jandarmadan depremzede çocuklarla trafik etkinliği

İzmir'in Menderes ilçesinde jandarma ekipleri, geçici olarak kentte bulunan 150 depremzede çocuğa trafik eğitimi verdi.

İzmir'in Menderes ilçesinde jandarma ekipleri, geçici olarak kentte bulunan 150 depremzede çocuğa trafik eğitimi verdi. Minikler, jandarma ekipleriyle birlikte neşe dolu anlar yaşadı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen "Trafik Dedektifleri" projesi çerçevesinde, öğrencilere trafik eğitimleri veriliyor. Jandarma ekipleri, 31 Mart tarihinde Menderes Özdere Özel Eğitim Merkezi Komutanlığında geçici olarak kalan 150 depremzede ailenin çocuğuna trafik eğitimi verdi. Uygulamalı trafik eğitimi alan minikler neşe dolu anlar yaşarken, kendilerine hediye edilen boyama kitabı ile de mutlu oldu.

Öte yandan, etkinlik sonrası köpek unsurları tarafından gerçekleştirilen gösteri yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EGM'DEN DEV OPERASYON
"Okula mermi isabet etti" iddiasına açıklama
Kaşıkçı'nın Rakibi Yakalandı: Endonezya'dan Kapalıçarşı'ya Uzanan Kaçakçılık!
Kamera kurup ağladı, Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı
Ahi Evran Üniversitesi'nde Yas: Daire Başkanı Görevi Başında Vefat Etti