İzmir’de jandarmadan ‘cayrokopter’ ile trafik denetimi

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Selçuk ve Menderes ilçelerinde cayrokopter ile havadan trafik denetimi gerçekleştirdi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Selçuk ve Menderes ilçelerinde cayrokopter ile havadan trafik denetimi gerçekleştirdi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, trafik kazalarını belirlenen hedefler çerçevesinde azaltmak ve icra edilen trafik denetimlerinde sürücülerde algılanan yakalanma riski duygusunun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi amacıyla Selçuk ve Menderes ilçelerinde cayrokopter ile havadan trafik denetimi gerçekleştirdi.

Denetimler esnasında kural ihlali yaptığı tespit edilen sürücülere idari para cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aracın kaputuna oturdu, önündeki arabayı ayağıyla itti
Fenomen motorcu Cumhur Kahraman kazada hayatını kaybetti
Yazıcıoğlu Soruşturmasında 36 Tutuklama
Gazeteci Fatih Ergin ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçundan tutuklandı
Sahibinden köpeğe acımasız tekme