İzmir’de hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırı: 4 gözaltı

İzmir'in Çiğli ilçesinde hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırmakla suçlanan 2'si kadın 4 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırmakla suçlanan 2'si kadın 4 şüpheli gözaltına alındı. Olayda hastanenin 1 güvenlik görevlisinin elinde kırık olduğu, 3 güvenlik görevlisinin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Olay, 9 Nisan günü saat 06.20 sıralarında Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil servis bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hasta yakını olduğu öğrenilen 2'si kadın 4 kişi, hastane polisi N.A. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar, hastane polisine darp girişiminde bulundu. Yaşanan arbedeyi gören hastanenin güvenlik görevlileri F.Ç., Ö.Ç., K.V. ve A.Y. ise olaya müdahale etmek istedi. Bu esnada hasta yakınları güvenlik görevlilerine saldırdı ve yaşanan olayda güvenlik görevlisi F.Ç.'nin elinde kırık olduğu, diğer güvenlik görevlilerinin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Acil servis bölümünde yaşanan olayın ardından beyaz kod verilmesi üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırıda yaralanan güvenlik görevlileri hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan 4 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Evlerinde ölü bulunan çiftin cinayete kurban gittiği üzerinde duruluyor
MHK Soruşturmasında Yasin Kol'un MASAK Raporu Detaylandı
Harçlığını çıkarmak için kuryelik yapan üniversite öğrencisi kazada hayatını kaybetti
Çatıdan düşen genç işçi, hayatın kaybetti
61 İLDE DEV SİBER OPERASYON