İzmir’de çay ocağına kumar baskını: 18 kişi yakalandı

İzmir'in Bornova ilçesinde faaliyet gösteren bir çay ocağına jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda kumar oynadığı belirlenen 18 kişi yakalandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde faaliyet gösteren bir çay ocağına jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda kumar oynadığı belirlenen 18 kişi yakalandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, Bornova ilçesindeki Naldöken Mahallesi'nde faaliyet gösteren umuma açık bir çay ocağında kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda kumar oynayan 18 kişiye ve çay ocağının bitişiğinde bulunan bir sendikanın kapalı alanında tütün mamulü tüketen 42 kişiye idari yaptırım uygulandı.

Öte yandan kumar oynamada kullanılan 5 farklı materyale el konulurken, işletme sahibi E.A.'ya "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak" suçundan adli işlem yapıldı. Şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ekrem İmamoğlu ve 3 İsim İçin Karar Çıktı! İşte Son Gelişmeler
Bedava Tıraş İstedi, Reddedilince Akrabalarıyla Dükkan Bastı
Torreira'ya yumruklu saldırının perde arkası
Türkiye’nin konuştuğu cinayet anının görüntüleri ortaya çıktı
Atalay Demirci FETÖ Üyeliğinden Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi