İzmir’de bir orman yangını daha başladı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde başlayan yangının ardından Kınık ilçesinde de ormanlık alanda yangın başladı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde başlayan yangının ardından Kınık ilçesinde de ormanlık alanda yangın başladı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

İkinci yangın Kınık İbrahimağa Mahallesi mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 14.13 sıralarında başladı. 14.28'de ilk müdahalesi gerçekleştirilen yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, 2 uçak 5 helikopter, 20 arazöz 5 su ikmal ve 3 dozer ile müdahale ediyor.

Alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Dilan Polat Savcılık İfadesinde Fenalaştı
Ev beklerken birikimlerinden oldular soluğu adliyede aldılar
Takograf manipülasyonuna 555 bin lira ceza
Savaştan kaçıp Almanya’ya yerleştiler tatil için geldikleri Antalya’da trafik kazasında öldüler
Ciple çarpıştı 20 metre sürüklendi