İzmir’de bir kişi hastane bahçesindeki bank üzerinde ölü bulundu

İzmir'de bir kişi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahisi önündeki bank üzerinde ölü bulundu.

İzmir'de bir kişi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahisi önündeki bank üzerinde ölü bulundu.

Olay, sabah saat 07.40 sıralarında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Bölümü önündeki bankta meydana geldi. Bankta hareketsiz bir şekilde yatan Mustafa Karaköse'yi (54), gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bilgi verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Karaköse'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Öte yandan, ölüm haberi üzerine hastaneye gelen ve Mustafa Karaköse'nin kardeşi olduğu öğrenilen Ramazan Karaköse, abisinin yaklaşık 30 senedir aile bireyleri ile görüşmediğini ifade etti. Hastene morguna kaldırılan Karaköse'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Marketteki jandarma sayesinde hayata döndü
Milyonları Cebe İndirdiler: Dernek Adı Altında Dev Vurgun
28 milyon lira değerinde sahte altın ele geçirildi
Muhittin Böcek ve Ailesine Rüşvet Soruşturması: Tüm Mal Varlıklarına El Konuldu!
Antalya'daki Sır Perdesi Aralandı: Kübra Yapıcı Cinayeti Aydınlatıldı