İzmir'de 700 kilogram uyuşturucu ele geçirilen operasyonda 5 tutuklama

Güzelbahçe ilçesinde bir minibüste yaklaşık 700 kilogram "skunk" ele geçirilmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı- Zanlılardan biri hakkında daha önce terör örgütü PKK üyeliğinden işlem yapıldığı belirtildi

İZMİR (AA) - İzmir'de bir minibüste yaklaşık 700 kilogram uyuşturucu ele geçirilen operasyonla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Güzelbahçe ilçesinde bir minibüste ele geçirilen yaklaşık 700 kilogram "skunk" maddesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, sevk edildikleri nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Öte yandan zanlılardan biri hakkında daha önce terör örgütü PKK üyeliğinden işlem yapıldığı belirtildi.

- Olay

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde 30 Eylül'de, GBT sorgulaması sırasında kaçan bir şüphelinin düşürdüğü anahtardan yola çıkılarak minibüste yaklaşık 700 kilogram "skunk" ele geçirilmiş, uyuşturucuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alınmıştı.



Gündem Haberleri

Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler