İzmir’de 6 bin 672 litre kaçak içki ele geçirildi

İzmir'in Selçuk ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 6 bin 672 litre kaçak içki ele geçirildi.

İzmir'in Selçuk ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 6 bin 672 litre kaçak içki ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, bir istihbaratı değerlendiren İzmir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan ruhsatsız bir yapı içerisinde kaçak içki depolandığı ve satışının yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 6 bin 672 litre kaçak içki ele geçirdi. Olayla ilgili A.T. isimli şahıs gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

MEVLANA CADDESİ'NDE SİLAH SESLERİ
Gülistan Doku soruşturmasında 4’üncü dalga operasyonu: 19 şüpheli hakkında işlem
Ahbaplar Suç Örgütü Soruşturmasında 4. Dalga: Hüseyin Başaran Gözaltında
ÜNLÜ İSİMLER İFADEYE ÇAĞRILDI
Siber Vatanda Dev Operasyon: 6 Binden Fazla Hesap Engellendi!