İzmir’de 2 gün üst üste hortum paniği

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında dün çıkan hortumun ardından bir panik de bugün Menderes ilçesi açıklarında yaşandı.

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında dün çıkan hortumun ardından bir panik de bugün Menderes ilçesi açıklarında yaşandı. Havada oluşan hortum vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Sağanak yağışın hafta başından beri etkili olduğu İzmir'de, doğa olayları art arda etkili oluyor. Dün Çeşme Alaçatı açıklarında meydana gelen hortum ile sabahın ilk saatlerinde ilçeyi beyaza bürüyen yoğun dolu yağışının ardından bugün de Menderes ilçesi Özdere açıklarında hortum meydana geldi. Vatandaşlar havada oluşan hortumu cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı. Açıklarda meydana gelen hortum kıyıya ulaşmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bursa'da Kan Donduran Cinayet: Eşini İple Boğarak Öldürdü
Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürdü: 2 yaralı
Afyonkarahisar'da Büyük Yangın: Sucuk Fabrikası Kül Oldu
İzmir’de mobilya mağazasında yangın
Yalova'da trajedi: Oğlunu kurtarmak isterken o da akıma kapıldı: 2 ölü