İzmir'de 1715 kişiye 3 milyon 620 bin lira ceza

İzmir'de, 23 Nisan Perşembe günü başlayıp 4 gün süren ve gece 00.00'da sona eren kısıtlamayı ihlal ettikleri belirlenen 1715 kişiye toplamda 3 milyon 620 bin lira ceza kesildi.

İzmir'de, 4 gün süresince sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 1715 kişiye toplamda 3 milyon 620 bin lira ceza kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik kent merkezi ve ilçedeki denetimlerini sürdürüyor.

Denetimlerde, 23 Nisan Perşembe günü başlayıp 4 gün süren ve gece 00.00'da sona eren kısıtlamayı ihlal ettikleri belirlenen 1715 kişiye toplamda 3 milyon 620 bin lira ceza kesildi.

Bu kişilerden 11'i hakkında adli işlem uygulandı.

Ayrıca yapılan denetimlerde kısıtlamanın bitmesine 5 dakika kala aracıyla dışarı çıkan bir kişiye ekiplerce ceza kesildi.

İZMİR Haberleri

İzmir’de taksi plakası için ihale başvuruları devam ediyor
Halikarnas Balıkçısı Bergama Vapuru’nda anıldı
İzmir’in kültür-sanat faaliyetleri
İşi gücü bıraktı Meslek Fabrikası'nda nöbette
80 Yılın Rekoru Kırıldı: Barajlar Küllerinden Doğdu