İzmir polisinden kalpazanlara geçit yok: 2 tutuklu

İzmir'de 3 kişiyi sahte bin dolar vererek mağdur eden 1'i yabancı uyruklu 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir'de 3 kişiyi sahte bin dolar vererek mağdur eden 1'i yabancı uyruklu 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir'de sahte ABD Dolarıyla dolandırılan 3 mağdurun şikayeti üzerine harekete geçen İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Mali Şube ekipleri, şüphelileri güvenlik kameralarından yola çıkarak tespit etti. Alışveriş karşılığında 3 kişiyi sahte bin dolar vererek mağdur eden 1'i yabancı uyruklu 2 şüpheli, Aliağa ilçesinde konakladıkları otelde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan tahkikatta şüphelilerin benzer şekilde 2 benzin istasyonu ve 1 otele de sahte para vererek piyasaya sürdükleri tespit edildi.

Yapılan aramalarda 4 bin 700 sahte ABD Doları, çeşitli miktarlarda metamfetamin ve Lyrica hap, uyuşturucu kullanma düzeneği ve 2 adet kapalı kutuda cep telefonu ele geçirildi.

İşlemleri tamamlanan T.A. ve S.A. isimli 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

’Yılanı öldürdüm’ diyerek çektirdiği video pahalıya mal oldu
Babasına yastık götürürken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı