İzmir merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu: 21 gözaltı

İzmir merkezli 15 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda, haklarında gözaltı kararı verilen 34 kişiden 21'i gözaltına alındı.

İzmir merkezli 15 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda, haklarında gözaltı kararı verilen 34 kişiden 21'i gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY'nin çeşitli kademelerinde sözde yönetici olduğu ve şifreli haberleşme programı "ByLock'u kullandığı tespit edilen 34 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyeti Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir merkezli 15 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik eş zamanlı operasyon başlattı. Operasyonlarda 21 kişi adreslerine yapılan baskınla gözaltına alınırken 1 şüphelinin daha önce yurt dışına kaçtığı belirlendi. Yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel doküman, dijital veriler ve yasak yayınlar ele geçirildi. Diğer şüphelilerin de yakalanması için operasyonların sürdürüldüğü belirtildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Valilik önündeki şüpheli valizler ekipleri alarma geçirdi.. Gerçek sonradan çıktı
İtfaiyeye yol vermeye çalışırken minibüse çarptı
Bıçak Zoruyla Banka Hesabı Açtırdılar
Gözü yaşlı anne 28 yıllık sır perdesinin aralanmasını istiyor
Gece denize giren 2 arkadaş boğuldu