"İzmir halkının ikinci Hasan Tahsin'isin"

Vatandaşlar, terör saldırısının yaşandığı İzmir Adliyesi önündeki polis nöbet kulübesine çiçek ve notlar bıraktı- Nottan: - "Sen İzmir halkının ikinci Hasan Tahsin'isin, mekanın cennet olsun"

İZMİR (AA) - İzmir'deki terör saldırısının yaşandığı adliye önüne gelen vatandaşlar, polis nöbet kulübesine çiçek ve notlar bıraktı.

İzmir Adliyesi önünde dün yaşanan terör saldırısının ardından vatandaşların teröre tepkileri sürüyor.

Sağanak yağışa rağmen İzmir Adliyesi önüne gelen vatandaşlar, teröristlerin saldırıda bulunduğu bölgedeki polis nöbet kulübesine çiçek ve notlar bıraktı.

Bir vatandaşın kulübeye bıraktığı "Sen İzmir halkının ikinci Hasan Tahsin'isin mekanın cennet olsun" şeklindeki not dikkati çekti.

İzmir'de dün gerçekleşen terör saldırısında polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can şehit olmuş, 2 terörist ise ölü ele geçirilmişti.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?