İzmir Adliye binası için güvenlik tedbiri

Bayraklı ilçesindeki İzmir Adliye binasının etrafı demir parmaklıklarla çevrilmek üzere çalışma başlatıldı

İZMİR (AA) - İzmir'in Bayraklı ilçesindeki İzmir Adliye binasının etrafı demir parmaklıklarla çevrilmeye başlandı.

Adliye C kapısı önünde 5 Ocak'taki terör saldırısında biri polis memuru 2 kişinin şehit olduğu, 5 kişinin de yaralandığı olayın ardından, İzmir Adliyesinde güvenlik tedbirleri arttırıldı.

Adliye binasının çevresi 2,5 metre yüksekliğinde demir perforje ile çevrilmeye başlandı. Yabancı araçların adliye binasının etrafında park etmemesi için belediye demir dubalar koydu.

Patlamanın yaşandığı hakim ve savcılara ait otopark giriş ve çıkışlarına otomatik raylı kapı takıldı.

Patlamanın ardından ismi, Şehit Polis Fethi Sekin Caddesi olarak değiştirilen caddeye araçların park etmesine izin verilmiyor.

AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı