İZBAN’da yürüyen merdiven boşluğuna düşen yaşlı adam yaralandı

İzmir'in Konak ilçesinde banliyö trenine binmek için yürüyen merdivene binen yaşlı adam, merdiven boşluğuna düştü.

İzmir'in Konak ilçesinde banliyö trenine binmek için yürüyen merdivene binen yaşlı adam, merdiven boşluğuna düştü. Yaralandığı öğrenilen kişi, kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 13.00 sıralarında İZBAN Kemer istasyonunda meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen 70 yaşlarındaki bir kişi, yürüyen merdivenle perona çıkarken bir anda dengesini kaybedip düştü. Yürüyen merdivenlerin kenarında bulunan boşluğa düşen adamı gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Düştüğü merdiven boşluğundan çıkartılan yaşlı adam, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

420 Bin TL Ceza Yiyen Genç Canına Kıydı
Trump’ın kalacağı otelde geniş güvenlik önemleri alındı
İstanbul'da Skandal Olay: Otizmli Çocuğu Kanala İttiler
Mutlu başlayan düğün hastanede bitti
40 yıllık emeği gözlerinin önünde küle döndü