ITF 2017 Yıllık Zirvesi, Leipzig'de başladı

Leipzig kentinde düzenlenen zirvede, Türkiye’yi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan temsil edecek

FRANKFURT (AA) - Uluslararası Ulaştırma Formu (ITF) 2017 Yıllık Zirvesi, Almanya'nın Leipzig kentinde başladı.

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) bünyesinde faaliyet gösteren ITF tarafından organize edilen ve küresel ulaştırma sektörü temsilcilerinin bir araya geldiği Uluslararası Ulaştırma Formu Taşımacılığın Yönetimi konulu zirveye bu yıl yaklaşık 57 ülkeden katılım bekleniyor.

2008 yılından bu yana düzenlenen zirvede ulaştırma yönetimi şekillendiren eğilimler araştırılacak ve ulaşım sektöründeki en büyük zorluklar tartışılacak.

Zirvede ayrıca altyapı, küresel bağlantı, inovasyon için doğru düzenleme, kentsel erişim ve hareketlilik gibi konulara odaklanılacak.

Birçok ülkeden bakanlık düzeyinde katılımın gerçekleştiği zirvede Türkiye’yi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan temsil edecek.

2 Haziran’da sona erecek zirve kapsamında ulaşım sektöründeki en son girişim ve teknolojik gelişmelerin sergilendiği bir fuarın yanı sıra kültürel ve teknik turlar da düzenlenecek.

AA

Gündem Haberleri

Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI