İtalya Kupası'nda ilk finalist Juventus

- İtalya Kupası'nda 1-0 mağlup ettiği ilk maçın rövanşında Juventus, ağırladığı Atalanta'yı aynı skorla yenerek finale adını yazdırdı


İSTANBUL (AA) - İtalya Kupası yarı final rövanş maçında Juventus konuk ettiği Atalanta'yı 1-0 yenerek finale yükseldi.

İtalya'nın Torino kentindeki Allianz Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında Juventus ile Atalanta gol fırsatlarından yararlanamayınca soyunma odasına golsüz beraberlikle gidildi.

İkinci yarıda daha etkili olan ev sahibi Juventus, 75. dakikada Bosna Hersekli futbolcusu Miralem Pjanic'in penaltıdan attığı golle müsabakadan 1-0 galip ayrıldı.

Deplasmanda oynadığı ilk maçta da 1-0'lık skorla galip gelen Juventus, böylece adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Juventus finalde Lazio-Milan eşleşmesinde turu geçen tarafla karşılaşacak.

AA

Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor