İsveçli metal grubu Soen Türkiye’ye geliyor

İsveçli progresif metal grubu Soen "Atlantis Live" Avrupa turnesi kapsamında 3 Eylül'de İstanbul'da konser verecek.

İsveçli progresif metal grubu Soen "Atlantis Live" Avrupa turnesi kapsamında 3 Eylül'de İstanbul'da konser verecek.

Soen, Imperial European Tour'un başarısının ardından Atlantis Live ile 2023'te özel konserlere imza atacak. Bu turnede grup üyelerine yaylılar ve geri vokaller eşlik ediyor. Soen, Zorlu PSM sahnesinde 3 Eylül 2023 akşamı hayranlarıyla buluşacak.

Atlantis, Soen'in en popüler 13 şarkısını orkestra eşliğinde yeniden yorumladığı özel bir albüm. 10 Aralık 2021'de Martin Lopez (davul, perküsyon), Joel Ekelöf (vokal), Lars Enok Ahlund (ritim gitar, piyano), Cody Lee Ford (lead gitar), Oleksii "Zlatoyar" Kobel (bas gitar) ve 8 kişilik orkestra Antagonist, Monarch, Jinn gibi şarkıları daha önce duyulmamış formlara soktu. Slipknot'tan Snuff ise Atlantis'in tek cover parçası.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Masterchef'te beklenen oluyor
Ünlülere Operasyon Sürüyor: Ezgi Eyüboğlu Dahil 8 Gözaltı
Ünlü isimlere operasyon: Şeyma Subaşı hakkında yakalama kararı
SammyVit Klass Model Türkiye 2025’te Türkiye güzelleri belli oldu
Aleyna Tilki, İrem Sak ve Danla Bilic gözaltında: 3 isim aranıyor