İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma

Halkapınar'da program düzenlendi

İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Halkapınar'da program düzenlendi.

Halkapınar İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program, Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi Sosyal Hizmetler salonunda yapıldı.

Çakıllar İlkokulu anasınıfı öğrencilerinden Şerife Ataç'ın (5), İstiklal Marşı'nı okuması, salondakileri duygulandırdı.

Öğrencilerin şiir ve tiyatro gösterilerini de sunduğu program, ilçe genelinde düzenlenen "İstiklal Marşı" konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Programa, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Bütün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abidin Ünal katıldı.

AA

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ