İstiklal Caddesi yaya trafiğine kapatıldı

İstanbul İstiklal Caddesi 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı patlama sonrası güvenlik nedeniyle beton saksılar ve ağaçların kaldırılması çalışmaları nedeniyle saat 22.00'de yaya trafiğine kapatıldı

İstiklal Caddesi 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı patlama sonrası güvenlik nedeniyle beton saksılar ve ağaçların kaldırılması çalışmaları nedeniyle saat 22.00'de yaya trafiğine kapatıldı.

İstanbul Valiliği'nin aldığı kararla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi'ndeki beton saksılar ve ağaçları kaldırmak için çalışma başlatıldı. Çalışma çerçevesinde İstiklal Caddesi'nde bulunan dükkanlar kapatılırken, cadde saat 22.00'de yaya trafiğine de kapatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Valilik önündeki şüpheli valizler ekipleri alarma geçirdi.. Gerçek sonradan çıktı
İtfaiyeye yol vermeye çalışırken minibüse çarptı
Bıçak Zoruyla Banka Hesabı Açtırdılar
Gözü yaşlı anne 28 yıllık sır perdesinin aralanmasını istiyor
Gece denize giren 2 arkadaş boğuldu