İşten çıkarılan kapıcı gemileri yaktı! 66 dairelik apartmanın çatısı alev alev

Eskişehir'de bir site içerisinde bulunan blokta çıkan yangında apartman çatısı alevl alev yandı. Site sakinleri yangını kısa bir süre önce işten çıkarılan kapıcının çıkardığını iddia etti

Eskişehir'de bir site içerisindeki blokta meydana gelen yangında apartman çatısı alevlere büründü. Blok kapıcısı tarafından çıkarıldığı iddia edilen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Olay, Büyükdere Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. 66 dairenin bulunduğu site bloğunun çatısında henüz belirlenemeyen sebepten ötürü yangın çıktı.

Apartman sakinlerinin iddiasına göre yangın, hakkında şikayetler olduğu için kısa süre önce işten çıkarılan kapıcı tarafından alevlendi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ATSO Başkanı Ali Bahar Davasında Şok İddia: Eşim İtilmiş Olabilir
Markette başörtülü kadınlara kıyafetleri üzerinden sözlü taciz
Yangını haber alınca koşarak geldi, kızına sarıldı
Telefoncuya kurye kılığında gelip kurşun yağdırdı: 1 ölü
Japon turisti canlı yayında taciz etti, yakalandı