İşte Tolon'un inkar ettiği gerçek

Başkan ve üyeleri onlarca suç iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konulan VKGB Derneği'nin yaptığı ilk toplantının kamera kayıtları ortaya çıktı.

Başkan ve üyeleri onlarca suç iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konulan VKGB Derneği'nin yaptığı ilk toplantının kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde Hurşit Tolon'un inkar ettiği bir gerçek de kameralara yansıyor.

2005 yılında yapılan toplantıya dönemin 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un çelenk gönderdiği, birçok Ergenekon sanığının da bizzat katıldığı görülüyor.

Ergenekon iddianamesinde de söz edilen toplantıya katılanlardan Muzaffer Tekin, Danıştay saldırganı Alparslan Aslan'ı bu toplantıda gördüğünü söylüyor.
Tarih 13 Nisan 2005. Kadıköy'deki Erol Çakır öğretmen evi, çok sayıda davetlinin katıldığı Vatansever Kuvvetler Güç Birliği'nin ilk toplantısına ev sahipliği yapıyor.

Medya Haberleri

Afra Saraçoğlu ayağının tozuyla gözaltına alındı
Kuşadası’nda yuhalanan Diva, Bursa’da alkışlarla karşılandı
Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü