İstanbulspor, Kerem Şen’i kiralık olarak kadrosuna kattı

İstanbulspor, Trabzonspor'da oynayan 20 yaşındaki futbolcu Kerem Şen'in sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

İstanbulspor, Trabzonspor'da oynayan 20 yaşındaki futbolcu Kerem Şen'in sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

İstanbulspor, Trabzonspor'dan orta saha oyuncusu Kerem Şen'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-siyahlıların sosyal medya hesabından transfer ile ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Kerem Şen'in 2022-23 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Trabzonspor ile anlaşmaya varmıştır. Kerem Şen'e İstanbulspor Ailesi'ne hoş geldin der, şanlı formamızla başarılar dileriz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

YOLLARIN EFENDİLERİ HAZIR
Formula 1 Türkiye’ye dönüş hazırlığı: Resmi açıklama bekleniyor
İstatistikler Fenerbahçe'yi işaret ediyor
Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti