İstanbul’dan deprem bölgesine teknik ekip sevkiyatı sürüyor

İstanbul'dan deprem bölgelerine yeni arama kurtarma ekipleri, kepçe operatörleri, aşçılar ve tercümanlardan oluşan yeni gruplar yola çıktı.

İstanbul'dan deprem bölgelerine yeni arama kurtarma ekipleri, kepçe operatörleri, aşçılar ve tercümanlardan oluşan yeni gruplar yola çıktı. Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 3 askeri uçak, Kahramanmaraş ve Adana Havalimanı'na iniş yapacak.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda toplanan yeni arama kurtarma ekipleri, kepçe operatörleri, aşçılar ve tercümanlardan oluşan grup ve AFAD'a ait araçlar deprem bölgelerine doğru yola çıktı. Görevlileri taşıyan Türk Hava Kuvvetleri'ne ait en büyük kargo uçağı "Koca Yusuf" ile diğer iki askeri uçak, Kahramanmaraş ve Adana Havalimanı'na iniş yapacak. Ekipler, belirlenen ihtiyaca göre deprem bölgelerine gönderilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Taksiciler NATO İçin Özel Hazırlanıyor! Welcome To Ankara
MENÜLERDE ŞEFFAFLIK BAŞLADI
Ankara'daki NATO Zirvesi İçin Berberlerden Özel Hazırlık
İADE ET, 1 LİRA KAZAN
VENEZUELA DEPREMİNDE SAHADA