İstanbul'dan çaldıkları 1 buçuk milyonluk altınla ülkenin öbür ucunda yakalandılar

İstanbul Pendik'te bir evden çalındığı tespit edilen 1,5 milyon liralık altın ve ziynet eşyası Van'ın Erciş ilçesinde yapılan yol kontrolünde yakalandı

İstanbul’daki bir evden çalındığı tespit edilen 1,5 milyon liralık altın ve ziynet eşyası Van'ın Erciş ilçesinde yapılan yol kontrolünde ele geçirildi.   
  Erciş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir ihbar üzerine Yukarı Akçagedik Jandarma Uygulama Noktası'nda 34 TS 4554 plakalı aracı durdurdu.

Araçta yapılan aramada, 1,5 milyon liralık altın ve ziynet eşyası ele geçirildi. Yapılan araştırmada, altın ve ziynetlerin İstanbul'un Pendik ilçesindeki bir evden çalındığını belirledi. Bunun üzerine A.Ç. ve H.Ç. isimli şüpheliler gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Futbolda “bahis ve şike” soruşturmasında gözaltılar artıyor
Öğretmene saygısızlık yapan o öğrencilere inceleme
Hastane dönüşü kaza yapıp hastanelik oldular
Kazada parçalanan motosikletin kadın sürücüsü ağır yaralandı
BİR GARİP HIRSIZLIK