İstanbul'daki uyuşturucu operasyonları

Kent genelinde yılbaşından bu yana uyuşturucuyla mücadele kapsamında 20 bin 578 operasyon düzenledi- Operasyonlarda gözaltına alınan 28 bin 675 şüpheliden 3 bin 276'sı tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da yılbaşından bu yana düzenlenen 20 bin 578 uyuşturucu operasyonunda 28 bin 675 şüpheli gözaltına alındı ve bunlardan 3 bin 276'sı tutuklandı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve 39 ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, yılın 8 ayında kent genelinde uyuşturucu madde üreticisi, satıcısı ve kullanıcılarına yönelik 20 bin 578 operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 28 bin 675 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3 bin 276'sı tutuklandı.


AA

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı'nda Yeni Dönem: Kariyer Basamakları Artık Daha Zor!
Filtre Kahve mi Türk Kahvesi mi? Kahveli Kuşak Buluşması
Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı