İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: - "Ülkemizin güvenliğini tehdit ederek milletimizin arasına nifak tohumları ekmeye çalışan alçaklar, bu hain emellerine asla ulaşamayacaktır"

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, "Ülkemizin güvenliğini tehdit ederek milletimizin arasına nifak tohumları ekmeye çalışan alçaklar, bu hain emellerine asla ulaşamayacaktır." ifadelerini kullandı.

Kılıç, Twitter hesabında yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İstanbul'daki hain saldırıda şehit olan polisimize, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet misafirlerimize başsağlığı diliyorum. Ülkemizin güvenliğini tehdit ederek milletimizin arasına nifak tohumları ekmeye çalışan alçaklar, bu hain emellerine asla ulaşamayacaktır. Tedavi gören yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimiz emin olsun ki bize bu acıyı yaşatanlar bedelini en ağır biçimde ödeyecektir."


AA

Gündem Haberleri

Çocuğuna bu isimleri koyanlara çeyrek altın verilecek
NEDEN GÜLDÜ?
GIDA GÜVENLİĞİNDE SIFIR TOLERANS
Dev Yol Yenileme Projesi: İşte İhaleye Katılan Firma Sayısı
64 İLDE 20 BİN KONUT