İstanbul'daki terör saldırısı

Bombalı saldırıya uğrayan çevik kuvvet minibüsü ile biri saldırıda kullanılan iki araç olay yerinden kaldırıldı

İSTANBUL (AA) - Fatih Vezneciler'de bombalı saldırıya uğrayan çevik kuvvet minibüsü ile biri saldırıda kullanılan iki araç olay yerinden otoparka çekildi.

Şehzadebaşı Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısının ardından emniyet güçlerinin olay yerindeki önlemleri ve incelemeleri sürüyor.

Ekipler saldırıya uğrayan çevik kuvvet minibüsü, bombalı saldırıda kullanılan araç ile hasar gören bir araç üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Brandaya sarılan araçlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait çekici yardımıyla Topkapı otoparkına götürüldü.

Olay yerindeki çalışmalarını sürdüren polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik ile MOBESE kameralarının görüntülerini tek tek inceliyor.

Bu arada, itfaiye ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait araçlar bölgede temizlik çalışmalarına başladı.

Güvenlik şeridi ile trafiğe kapatılan cadde henüz trafiğe açılmazken bölgedeki güvenlik önlemi devam ediyor.

AA

Gündem Haberleri

DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı
BAKANLIK'TAN ÇEKİRGE AÇIKLAMASI