İstanbul'daki terör saldırısı

Saldırıda hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi, Adli Tıp Kurumundan teslim alındı- Kurumdaki son cenazenin ise yarın alınması bekleniyor

İSTANBUL (AA) - İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi daha teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarının, cenazelerini almak için ülkelerinin başkonsolosluklarında bekleyişleri sürerken, işlemleri tamamlanan cenazeler görevlilere teslim ediliyor.

Adli Tıp Kurumunda işlemleri tamamlanan 2'si Kuveyt, 2'si Suudi Arabistan ve 1'i Kanada vatandaşı 5 kişinin cenazesi daha görevlilere teslim edildi. Böylece teslim edilen cenaze sayısı 38 oldu.

Filistinli bir kişiye ait olduğu belirtilen cenazenin ise yarın alınması bekleniyor.

İstanbul Ortaköy'de yılbaşı gecesi bir eğlence merkezine yönelik terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybetmişti.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü